Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

15 sept. - Swipe - over relaties - Pierre Valkering

Dat allesbepalende moment. Het moment waarop je je, na over en weer geapp, gepraat, gedate en gevoos, echt openstelt. Het diepe in, de drempel over, in de hoop dat de ander deze beantwoordt. Eerlijk, kwetsbaar, een boekje open. Elke relatie kent zo’n start. Een moment dat alles verandert. Het enige wat je ervoor nodig hebt is lef. 

Pierre Valkering weet als geen ander wat het is om een boekje open te doen. Bij zijn 25-jarige jubileum als pastor in Amsterdam, publiceerde hij zijn autobiografie waarin zijn homo-zijn en pornoverslaving aan de orde komen. Hij werd wegens het breken van het celibaat uit zijn ambt ontheven. Na deze turbulente periode, komt hij bij Stroom zijn reflecties delen. Over relaties, over boekjes opendoen en over de diepgaande rol van zijn geloof hierin. 

Zondag 15 september 11:00, Nieuwe Herengracht 18

The Swap - Bijbels verandermanagement

The Swap - Bijbels verandermanagement

Jeukwoorden. Als het goed is hoor je ze alleen op kantoor. Of je leest ze bij Japke-d Bouma. Maar daar komt verandering in. Want in september hoor je ze ook in de kerk. Bij Stroom. 

We gaan het hebben over verandermanagement. Aan de start van een nieuw seizoen en van een nieuwe periode voor Stroom. Verschillende mensen komen content leveren over verandering. Co-creatie. Verbinding. We baseren ons op bijbels verandermanagement en zo gaan we op zoek naar duurzame verandering. Want we willen wel agile zijn natuurlijk

 


© 2009 - 2018 Stroom Amsterdam | Login