Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

15 sept. - Swipe - over relaties - Pierre Valkering

Dat allesbepalende moment. Het moment waarop je je, na over en weer geapp, gepraat, gedate en gevoos, echt openstelt. Het diepe in, de drempel over, in de hoop dat de ander deze beantwoordt. Eerlijk, kwetsbaar, een boekje open. Elke relatie kent zo’n start. Een moment dat alles verandert. Het enige wat je ervoor nodig hebt is lef. 

Pierre Valkering weet als geen ander wat het is om een boekje open te doen. Bij zijn 25-jarige jubileum als pastor in Amsterdam, publiceerde hij zijn autobiografie waarin zijn homo-zijn en pornoverslaving aan de orde komen. Hij werd wegens het breken van het celibaat uit zijn ambt ontheven. Na deze turbulente periode, komt hij bij Stroom zijn reflecties delen. Over relaties, over boekjes opendoen en over de diepgaande rol van zijn geloof hierin. 

Zondag 15 september 11:00, Nieuwe Herengracht 18

10 april - Goede Vrijdag

Goede Vrijdag is een moment om stil te staan bij onderwerpen die normaal niet vaak besproken worden. Dood. Verval. Lijden. En daarom maken we een combinatie maken van Nietzsche's God is dood-filosofie, de christelijke Jezus-is-dood traditie en underground muziek.


© 2009 - 2018 Stroom Amsterdam | Login