Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Doneren

Informatie over doneren

 

Girorekening 9694676

Over Stroom

Stroom Amsterdam is een groep mensen die probeert de vrijheid van Jezus vernieuwend te leven.

Wat dit inhoudt, kun je meemaken:

Kom langs bij een samenkomst op zondag, om 11 uur in de ochtend bij Cinema/Arthouse Kriterion. Geniet van de uitstekende koffie, ga zitten in een prettige bioscoopstoel en luister naar een stevige toespraak en eerlijke liedjes. Zing en bid mee als je wilt.

Schuif aan bij één van onze tafelkringen, een plek waar een kleine groep (6-12) mensen wekelijks samen eet, verhalen deelt en bespreekt wat geloven vandaag betekent. Als je in Amsterdam woont is er altijd wel een tafelkring bij jou in de buurt (nou ja, behalve in Noord dan, sorry…).

Stuur een email als je een keer mee wilt eten..

Pagina 47 van 47. Eerste pagina 454647

The Swap - Bijbels verandermanagement

The Swap - Bijbels verandermanagement

Jeukwoorden. Als het goed is hoor je ze alleen op kantoor. Of je leest ze bij Japke-d Bouma. Maar daar komt verandering in. Want in september hoor je ze ook in de kerk. Bij Stroom. 

We gaan het hebben over verandermanagement. Aan de start van een nieuw seizoen en van een nieuwe periode voor Stroom. Verschillende mensen komen content leveren over verandering. Co-creatie. Verbinding. We baseren ons op bijbels verandermanagement en zo gaan we op zoek naar duurzame verandering. Want we willen wel agile zijn natuurlijk

 


© 2009 - 2018 Stroom Amsterdam | Login