Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Samenkomst 29 september: Swag - over geluk

De meeste filosofen vinden het zonneklaar: een mens wil gelukkig zijn. Daar streven we dus allemaal naar. Maar vandaag de dag ervaren mensen er nog iets bij: geluk én druk. Wie kijkt naar onze online alterego’s ziet een ‘survival of the happiest’.

Ondertussen weten we natuurlijk best dat geluk meer te maken heeft met krijgen dan met maken, meer met wijsheid dan met talent, meer met ‘wij’ dan met ‘ik’. En toch ervaren het niet zo. Is er een ander geluksideaal nodig? Moeten we onze definitie van geluk bijstellen? Tim Vreugdenhil denkt erover door.

The Swap - Bijbels verandermanagement

The Swap - Bijbels verandermanagement

Jeukwoorden. Als het goed is hoor je ze alleen op kantoor. Of je leest ze bij Japke-d Bouma. Maar daar komt verandering in. Want in september hoor je ze ook in de kerk. Bij Stroom. 

We gaan het hebben over verandermanagement. Aan de start van een nieuw seizoen en van een nieuwe periode voor Stroom. Verschillende mensen komen content leveren over verandering. Co-creatie. Verbinding. We baseren ons op bijbels verandermanagement en zo gaan we op zoek naar duurzame verandering. Want we willen wel agile zijn natuurlijk

 


© 2009 - 2018 Stroom Amsterdam | Login