Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Stroom Nieuwsbrief
×

Een indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


10 april - Goede Vrijdag

Goede Vrijdag is een moment om stil te staan bij onderwerpen die normaal niet vaak besproken worden. Dood. Verval. Lijden. En daarom maken…

Lees verder...

wat

Tafelkringen

Je bent altijd welkom om aan te schuiven bij één van onze tafelkringen. Een tafelkring is een plek (meestal bij iemand thuis) waar een kleine groep (6-12) mensen wekelijks of tweewekelijks samen eet, verhalen deelt en bespreekt wat geloven vandaag betekent. Als je in Amsterdam woont is er altijd wel een tafelkring bij jou in de buurt. Wil je een keer bij een tafelkring kijken? Stuur dan gerust een email.

Samenkomst

Kom langs bij een samenkomst op zondag, om 11 uur in de ochtend op de Nieuwe Herengracht 18. Geniet van de uitstekende koffie, ga zitten en luister naar een stevige toespraak en eerlijke liedjes. Zing en bid mee als je wilt. Check hier de eerstvolgende samenkomst.

Stroom Academy

Elke vierde zondag van de maand vieren we een alternatieve samenkomst. Dan ligt de nadruk niet op onderwijs en zang. Op de vierde zondag komen we bij elkaar voor onderlinge ontmoeting bij een goede brunch. Wie de mensen van Stroom beter wil leren kennen is elke vierde zondag van harte welkom op de Nieuwe Herengracht 18.

Online

Zoals het een christelijke gemeenschap in het nieuwe millennium betaamt, zijn we natuurlijk niet alleen fysiek georganiseerd, maar ook online. Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er binnen Stroom speelt en meedoen aan het voortgaande gesprek over Stroom, dan zijn er drie mogelijkheden:

 

Like de Stroom Facebook Pagina om wekelijkse updates te krijgen over samenkomsten en andere activiteiten binnen Stroom.

 

Word lid van de Stroom Facebook Groep om met anderen informatie uit te wisselen, oproepen te doen en in gesprek te gaan. Let op: de Stroom Facebook groep is besloten. Als je deelneemt aan een tafelkring van Stroom heb je altijd toegang.

 

Je kunt Stroom ook volgen op Twitter. Verwacht geen dagelijkse vrome spreuk of bijbeltekst, wel een verwijzing naar wat er op verschillende andere sociale media binnen en buiten Stroom gebeurt: @StroomAmsterdam.

© 2009 - 2018 Stroom Amsterdam | Login